Μια διαφορετική πρόταση, σε ένα από τα πιο μεγάλα και παραδοσιακά χωριά των Καλαβρύτων.

Τα επιπλωμένα Διαμερίσματα Manesi Appartments, διαθέτουν 3 μεγάλα διαμερίσματα 4, 6 και 8 ατόμων, με λουτρό, τζάκι, τηλεόραση, με επίπλωση που παντρεύει το παλιό με το καινούριο, μεγάλο χώρο υποδοχής, σαλόνι με παραδοσιακό τζάκι, βεράντες, όμορφους υπαίθριους χώρους και αυλές με μαγευτική θέα στο καταπράσινο Βουνό του Ερύμανθου.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην εσωτερική διαρρύθμιση των διαμερισμάτων, με στόχο τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας γαλήνης και απόλαυσης για τον φιλοξενούμενό μας!

8 άνετα δίκλινα με δυνατότητα φιλοξενίας ακόμα 1 ή 2 ατόμων, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και ξεχωριστή βεράντα με θέα το Χωριό Μάνεσι καθώς και τα καταπράσινα βουνά.

Βασικό μας μέλημα είναι μέσα σ αυτό το ζεστό και θελκτικό περιβάλλον να γνωρίσει ο επισκέπτης το όμορφο Καλαβρυτοχώρι και να απολαύσει τη παραδοσιακή γευστική κουζίνα με τις νόστιμες πίττες όλων των ειδών, από αγνά προϊόντα, ντόπιους μεζέδες και γλυκά.

Η φυσική θέση των Διαμερισμάτων αποτελεί κίνητρο για τον επισκέπτη, καθώς αποτελεί ορμητήριο και σημείο εκκίνησης για να εξοικειωθεί με τη Φύση…

Σας περιμένουμε για να απολαύσετε τη μοναδική μας Φιλοξενία….!!!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνεσι Καλαβρύτων, Θέση Λιβάδι
25013 Μάνεσι, Ελλάδα

Τηλ : +30 26920 41232
Κιν  : +30 6984 554072
          +30 6947 506632

Email: manesiapartments[AT]gmail[DOT]com

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ